Evy

afbeelding van Evy

Over de leerkracht

Wie ben ik?

Hoi allemaal, mijn naam is Evy.  Ik ben getrouwd met Stef en heb 4 schatten van kinderen : Seppe, Fiele, Miloe en Isar.  

Thuis lees en studeer ik graag.  Ook speel ik samen met mijn dochtertje viool en probeer ik af en toe wat piano te spelen met Seppe. Ik bak er echter niet zo veel van want de meeste tijd gaat uit naar mijn andere hobby : werken voor school !

Als het weer een beetje mooi is, vind je me thuis meestal terug ergens tussen de planten... dan zit ik lekker te wroeten met m'n handen in de grond.
Wat doe ik hier op school?

Ik ben juf van de vuurvlinders, dus van het eerste en tweede leerjaar.  Dit doe ik samen met juf Sabine.  Rekenen en taal wordt grotendeels ontdubbeld : ik doe dit in 1LO, terwijl juf Sabine deze vakken in 2LO geeft.

Ik geniet ervan om jullie schatten mee te nemen naar de boeiende letter- en klankenwereld; om hen "grote-mensen-letters" te leren schrijven; om hen de cijferwereld te laten ontdekken; om hen te leren kennen en met hen samen op weg te gaan.

Als je naar ons logo kijkt zie je een piepelke met allerlei kleuren : 'Elke flinterdunne flipflap heeft z'n kleur en z'n talent, maar je hebt je hele leven nodig om te worden wie je bent'...  

Ik vind het heerlijk dat ik een klein stukje mee mag gaan met je kind, om hem of haar te helpen worden wie hij of zij is.

Dank je dat ik alvast mag meegenieten van je mooi gekleurde flipflap!