Nieuws over het bouwproject

Steunactie nieuwe school
Geschreven op dinsdag, 08 mei 2012

 

Op het schoolfeest kregen we de kans om de nieuwe school te gaan bezoeken. Iedereen stond ervan te kijken hoe snel zo’n ruwbouw recht staat. We kregen al een heel goed zicht over de klassen op het gelijkvloers. We kijken er met z’n allen naar uit om te mogen verhuizen en te genieten van de mogelijkheden die zo’n ruimte met zich mee brengt. 

 

Via deze site kan je op elk moment de plannen van de nieuwe school opvragen. Ook kan je naar de foto's kijken die regelmatig worden aangepast.

 

Op het schoolfeest werd een nieuwe steunactie opgestart: we zochten naar mensen die bereid zijn om de school maandelijks te steunen voor een vast bedrag per maand. Op dit moment werd er voor 340 euro per maand aan giften toegezegd! Jullie steun maakt de bouw haalbaar! 

 

Hoewel alles volgens schema verloopt, is er nog steeds een gat van 80.000 euro dat we moeten opvullen.  Als we dit niet via steun krijgen, moet dit via de ‘werkingsmiddelen’ betaald worden; minder geld dus om les te geven, de klas in te richten, op leeruitstap te gaan... alle dingen die broodnodig zijn om goed les te geven.

 

Daarom doen we hier opnieuw deze oproep: 

 

Wilt u de school maandelijks steunen (voor 5,00€, 10,00€, 15,00€,... per maand)?

Via de link hiernaast kan u de folder downloaden en uw gegevens invullen en aan de school bezorgen. U kan ook altijd via de school een foldertje vragen.

 

We zijn jullie dankbaar voor de financiële steun en het gebed!