Schoolfeest zondag 19 mei 2019
Geschreven op woensdag, 01 mei 2019

Beste ouders,
Beste jongens en meisjes,

Op zondag 19 mei viert onze school feest!

Iedereen is welkom vanaf 14u. Er zullen prachtige optredens zijn, spelletjes, een springkasteel en andere leuke activiteiten. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. Kortom: het wordt een super gezellige namiddag! We hopen dan ook zoveel mogelijk leerlingen met hun ouders, familie en kennissen te mogen verwelkomen.

Jullie komen toch ook?!

Ontbijtmand voor Moederdag 12 mei
Geschreven op woensdag, 01 mei 2019

Beste vaders,
Beste jongens en meisjes,

Op zondag 12 mei vieren we Moederdag - de dag om mama eventjes in het zonnetje te zetten. Dankzij de ouderraad kan je mama blij maken met een heerlijk ontbijtje. Bestel nu een ontbijtmand voor moederdag en steun de school!

In de ontbijtmand zitten heerlijke dingen: 2 kleine broodjes, mini koffiekoekjes, yoghurt, een stuk fruit, confituur/choco en een flesje fruitsap.

Een mand kost €12,50 en kan 's morgens afgehaald worden op school of aan huis worden bezorgd (+ €2,50). Je kan ook meedere manden bestellen zodat de rest van het gezin mee kan smullen. Betalen kan bij afgifte van het bestelformulier of bij afhaling.

Het bestelformulier kan afgedrukt worden via deze link. Lever je bestelling in voor 7 mei bij juf of meester. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Robrecht.

Traiteurdag 24 maart 2019
Geschreven op maandag, 25 februari 2019

Beste ouders,

Op zondag 24 maart 2019 organiseert het oudercomité een Italiaanse eetdag. Jullie kunnen dan genieten van een heerlijke maaltijd die kan afgehaald worden tussen 12u en 15u.

De opbrengst van deze eetdag wordt integraal gebruikt om de schoolreizen te betalen.

Gelieve het bestelformulier, met het gepaste bedrag, ten laatste woensdag 13 maart terug te bezorgen aan de school.

Het bestelformulier kan je hier vinden.

Kalender van de vakantiedagen schooljaar 2018-2019
Geschreven op maandag, 11 juni 2018

Beste ouders,

U kan hier de vrije schooldagen, vakantiedagen en speciale dagen voor het schooljaar 2018-2019 terugvinden.