Tweedehandsbeurs voor speelgoed en kledij
Geschreven op vrijdag, 08 september 2017

Je had het misschien al gezien op het kaartje dat je van de ouderraad kreeg: dit jaar organiseren we 2 spiksplinternieuwe activiteiten. En over precies een maand zal de eerste al plaatsvinden: de EERSTE TWEEDEHANDSBEURS voor SPEELGOED EN KLEDIJ.

Op zondag 8 oktober in de namiddag (tussen 13u en 18u) zal de sportzaal omgetoverd worden tot de ideale plek om kledingkoopjes of een goedkoop stuk speelgoed te scoren. Voor de inkom van 1 euro hoef je het zeker niet te laten, want je krijgt er een lekker tasje koffie of thee bij! En de kinderen komen al helemaal gratis binnen!

We horen dat verschillende gezinnen ook graag met een stand zouden willen komen en uiteraard willen we dat aanmoedigen! Meer nog: jullie krijgen EERST de kans om in te schrijven want: de plaatsen zijn beperkt.

Je kan een stand van 2 meter afhuren aan de prijs van 5 euro. Indien je wilt, krijg je ter plekke een tafel die je kan gebruiken om alles mooi uit te stallen.

Inschrijven voor een stand kan via Lien Baron, de mama van Emma, op het telefoonnummer 0494 84 77 57 (enkel op donderdag of vrijdag tussen 14u en 21u).

We gaan de hele buurt ook flyeren en er komen affiches. We proberen er dus echt voor te zorgen dat je een groot publiek hebt om je mooie spulletjes aan te verkopen.

De winst die je ophaalt met je verkoop mag je lekker zelf houden! Of misschien wil je wel een gezin in moeilijkheden helpen: stort het bedrag dan in het Ouders-voor-Ouders fonds (zie info in bijlage).