Kerstmarkt 10 december
Geschreven op vrijdag, 10 november 2017

 

De kerstmarkt gaat door op zondag 10 december van 11u30 tot 19u.
Er zal weer heel wat moois en lekkers te koop zijn (bloemstukken, handwerken, knutsels van de kinderen, een bakkersrand met zelf gemaakt lekkers,…..)
 
Zoals steeds houden we onze tombola trekking om 18u.
De kinderen kregen al lotjes mee. Op school kunnen ze altijd komen vragen voor meer lotjes om te verkopen.
Dank jullie wel om de kinderen hier een beetje mee te helpen!
 
In de cafetaria zal een ruime keuze aan eten zijn: pasta (veggie), kebab (veggie), hotdog, soep, pannenkoeken, ruime keuze aan gebak... voor ieder wat wils dus!
 
Wil je graag helpen en ondersteunen? 
We zoeken nog wat mensen die willen komen helpen. Je mag dit altijd aan de school laten weten.
 
Ook voor het bakken van taarten, kerststronk of gateau hopen we weer op jullie talent....
Als je graag iets wil bakken mag je contact opnemen met Robrecht (papa van Lore) of Lien (mama Emma).
 

Zaklampentocht 27 oktober 2017
Geschreven op maandag, 23 oktober 2017

‚ÄčOp vrijdag 27 oktober gaan we weer allemaal samen de vakantie in met een zaklampentocht (als het weer het toelaat). We willen op deze manier aan onze kinderen laten zien dat Halloween, griezelen en alle dingen die daar bij horen niet nodig zijn om een leuke tijd samen te hebben! 

We hopen daarom om jullie allemaal te mogen ontmoeten

Inschrijven is niet nodig. Iedereen (ouders, kinderen, grootouders,…) is welkom om mee te wandelen - met zaklamp! Ook wandelwagens kunnen mee. Na de wandeling is er lekkere soep, een wafeltje en chocomelk voorzien!

BELANGRIJK: We vertrekken niet aan de school maar aan de Munsterspeeltuin. Iedereen kan parkeren op de parking van de Delhaise, Waterstraat 18, 3740 Munsterbilzen. (Dit is erg dicht bij de school)

Na de wandeling kunnen we dan in de speeltuin samen een wafeltje eten en een tas soep drinken. 

 

Tweedehandsbeurs voor speelgoed en kledij
Geschreven op vrijdag, 08 september 2017

Je had het misschien al gezien op het kaartje dat je van de ouderraad kreeg: dit jaar organiseren we 2 spiksplinternieuwe activiteiten. En over precies een maand zal de eerste al plaatsvinden: de EERSTE TWEEDEHANDSBEURS voor SPEELGOED EN KLEDIJ.

Op zondag 8 oktober in de namiddag (tussen 13u en 18u) zal de sportzaal omgetoverd worden tot de ideale plek om kledingkoopjes of een goedkoop stuk speelgoed te scoren. Voor de inkom van 1 euro hoef je het zeker niet te laten, want je krijgt er een lekker tasje koffie of thee bij! En de kinderen komen al helemaal gratis binnen!

We horen dat verschillende gezinnen ook graag met een stand zouden willen komen en uiteraard willen we dat aanmoedigen! Meer nog: jullie krijgen EERST de kans om in te schrijven want: de plaatsen zijn beperkt.

Je kan een stand van 2 meter afhuren aan de prijs van 5 euro. Indien je wilt, krijg je ter plekke een tafel die je kan gebruiken om alles mooi uit te stallen.

Inschrijven voor een stand kan via Lien Baron, de mama van Emma, op het telefoonnummer 0494 84 77 57 (enkel op donderdag of vrijdag tussen 14u en 21u).

We gaan de hele buurt ook flyeren en er komen affiches. We proberen er dus echt voor te zorgen dat je een groot publiek hebt om je mooie spulletjes aan te verkopen.

De winst die je ophaalt met je verkoop mag je lekker zelf houden! Of misschien wil je wel een gezin in moeilijkheden helpen: stort het bedrag dan in het Ouders-voor-Ouders fonds (zie info in bijlage).