Kerstmarkt 10 december
Geschreven op vrijdag, 10 november 2017

 

De kerstmarkt gaat door op zondag 10 december van 11u30 tot 19u.
Er zal weer heel wat moois en lekkers te koop zijn (bloemstukken, handwerken, knutsels van de kinderen, een bakkersrand met zelf gemaakt lekkers,…..)
 
Zoals steeds houden we onze tombola trekking om 18u.
De kinderen kregen al lotjes mee. Op school kunnen ze altijd komen vragen voor meer lotjes om te verkopen.
Dank jullie wel om de kinderen hier een beetje mee te helpen!
 
In de cafetaria zal een ruime keuze aan eten zijn: pasta (veggie), kebab (veggie), hotdog, soep, pannenkoeken, ruime keuze aan gebak... voor ieder wat wils dus!
 
Wil je graag helpen en ondersteunen? 
We zoeken nog wat mensen die willen komen helpen. Je mag dit altijd aan de school laten weten.
 
Ook voor het bakken van taarten, kerststronk of gateau hopen we weer op jullie talent....
Als je graag iets wil bakken mag je contact opnemen met Robrecht (papa van Lore) of Lien (mama Emma).
 

Zaklampentocht 27 oktober 2017
Geschreven op maandag, 23 oktober 2017

​Op vrijdag 27 oktober gaan we weer allemaal samen de vakantie in met een zaklampentocht (als het weer het toelaat). We willen op deze manier aan onze kinderen laten zien dat Halloween, griezelen en alle dingen die daar bij horen niet nodig zijn om een leuke tijd samen te hebben! 

We hopen daarom om jullie allemaal te mogen ontmoeten

Inschrijven is niet nodig. Iedereen (ouders, kinderen, grootouders,…) is welkom om mee te wandelen - met zaklamp! Ook wandelwagens kunnen mee. Na de wandeling is er lekkere soep, een wafeltje en chocomelk voorzien!

BELANGRIJK: We vertrekken niet aan de school maar aan de Munsterspeeltuin. Iedereen kan parkeren op de parking van de Delhaise, Waterstraat 18, 3740 Munsterbilzen. (Dit is erg dicht bij de school)

Na de wandeling kunnen we dan in de speeltuin samen een wafeltje eten en een tas soep drinken. 

 

Tweedehandsbeurs voor speelgoed en kledij
Geschreven op vrijdag, 08 september 2017

Je had het misschien al gezien op het kaartje dat je van de ouderraad kreeg: dit jaar organiseren we 2 spiksplinternieuwe activiteiten. En over precies een maand zal de eerste al plaatsvinden: de EERSTE TWEEDEHANDSBEURS voor SPEELGOED EN KLEDIJ.

Op zondag 8 oktober in de namiddag (tussen 13u en 18u) zal de sportzaal omgetoverd worden tot de ideale plek om kledingkoopjes of een goedkoop stuk speelgoed te scoren. Voor de inkom van 1 euro hoef je het zeker niet te laten, want je krijgt er een lekker tasje koffie of thee bij! En de kinderen komen al helemaal gratis binnen!

We horen dat verschillende gezinnen ook graag met een stand zouden willen komen en uiteraard willen we dat aanmoedigen! Meer nog: jullie krijgen EERST de kans om in te schrijven want: de plaatsen zijn beperkt.

Je kan een stand van 2 meter afhuren aan de prijs van 5 euro. Indien je wilt, krijg je ter plekke een tafel die je kan gebruiken om alles mooi uit te stallen.

Inschrijven voor een stand kan via Lien Baron, de mama van Emma, op het telefoonnummer 0494 84 77 57 (enkel op donderdag of vrijdag tussen 14u en 21u).

We gaan de hele buurt ook flyeren en er komen affiches. We proberen er dus echt voor te zorgen dat je een groot publiek hebt om je mooie spulletjes aan te verkopen.

De winst die je ophaalt met je verkoop mag je lekker zelf houden! Of misschien wil je wel een gezin in moeilijkheden helpen: stort het bedrag dan in het Ouders-voor-Ouders fonds (zie info in bijlage).

 
 
Schoolfeest 21 mei
Geschreven op dinsdag, 02 mei 2017

Het schooljeest start om 14u met als thema: "Hoofd in de wolken". Alle juffen en meesters zullen zorgen voor leuke spelletjes en prijsjes.

Om 15u starten de optredens van de kinderen. Zorg dat de kinderen tijdig (14u30 ten laatste) aanwezig zijn, zodat ze zich kunnen klaarmaken voor de klasoptredens.

Tijdens de spelletjes en de optredens is er allerlei lekkers te krijgen: frietjes en hamburgers, pannenkoeken, koffie en lekkere taart.

Alle ouders, grootouders en sympathisanten zijn van harte welkom.

Traiteurdag 12 maart 2017
Geschreven op donderdag, 09 februari 2017

Beste ouders,

Dit schooljaar zal het oudercomité een traiteurdag organiseren (in plaats van de geplande eetdag).

Dat betekent dat jullie zondag 12 maart 2017 eten kunnen bestellen dat je kan komen afhalen of dat bij je thuis geleverd wordt.

Het is een heel gevarieerd menu aan democratische prijzen!

klik hier om het bestelformulier te zien.

We hopen daarom dat jullie massaal zullen bestellen… misschien kan je wel vrienden of familie uitnodigen om gezellig te komen eten?

(De gewonnen centjes zijn voor het oudercomité… zij betalen er de schoolreizen van jullie kinderen mee).

 
Kerstmarkt
Geschreven op vrijdag, 25 november 2016

Graag nodigen we u uit op de kerstmarkt van ‘t piepelke op zondag 11 december van 11u30 - 19u.

Het wordt weer erg gezellig met verschillende kraampjes: leuke kerstkadootjes, een knutselstand van de kinderen van de school, de tombola (trekking om 18u), een bloemenstand, bakkerstand en nog heel wat meer!

Tombolalotjes zijn nog steeds te krijgen via de school. Ook op de kerstmarkt zelf kan u - na het zien van vele prachtige prijzen - nog lotjes kopen.

Natuurlijk kan u ook genieten van een hapje en een drankje in onze cafetaria. Veel vrijwilligers zetten zich in om voor u de lekkerste taarten en cakes te bakken en verschillende pasta’s en andere lekkernijen te bereiden. 

Zaklampentocht
Geschreven op maandag, 17 oktober 2016

​Op vrijdag 28 oktober gaan we weer allemaal samen de vakantie in met een zaklampentocht (als het weer het toelaat). We willen op deze manier aan onze kinderen laten zien dat Halloween, griezelen en alle dingen die daar bij horen niet nodig zijn om een leuke tijd samen te hebben! 

We hopen daarom om jullie allemaal te mogen ontmoeten

Inschrijven is niet nodig. Iedereen (ouders, kinderen, grootouders,…) is welkom om mee te wandelen - met zaklamp! Ook wandelwagens kunnen mee. Na de wandeling is er lekkere soep, een wafeltje en chocomelk voorzien!

BELANGRIJK: Dit schooljaar vertrekken we niet aan de school maar aan de Munsterspeeltuin. Iedereen kan parkeren op de parking van de Delhaise, Waterstraat 18, 3740 Munsterbilzen.(Dit is erg dicht bij de school)

Na de wandeling kunnen we dan in de speeltuin samen een wafeltje eten en een tas soep drinken. 

Kalender van vakantiedagen schooljaar 2016-2017
Geschreven op maandag, 13 juni 2016

Klik hier om de kalender voor 2016-2017 te lezen.

Schoolfeest zondag 29 mei
Geschreven op woensdag, 18 mei 2016

Op zondag 29 mei viert de school feest!

Iedereen is welkom vanaf 14u. Om 15u starten de optredens van de kinderen. Er zijn spelletjes, een springkasteel, je kan je laten schminken... 

Voor de lekkerbekken onder ons is er koffie, taart, ijsjes, frietjes en Wallyburgers. Tot dan!!

(Wie komt er gekleed als Wally?)

Spaghetti à volonté
Geschreven op donderdag, 18 februari 2016

Uitnodiging 
Heerlijk eetfeest: “Spaghetti à volonté” 
zaterdag 12 maart ‘16

Dit is het derde schooljaar in ons nieuwe schoolgebouw. We genieten van het comfort en de mogelijkheden die het gebouw ons geeft. We zijn dankbaar!

Maar,… er zijn nog een aantal grote investeringen die moeten gebeuren om ten volle van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken. Zo dromen we nog van een aantal noodzakelijke projecten: we willen via een houten verdiep de klas van 5-6LO in de hoogte gaan uitbreiden. Ook aan de speelplaats zijn er nog heel wat kosten. Dit kost natuurlijk handen vol geld.

Daarom organiseren we op 12 maart een eetdag in onze eigen zaal.

We willen u allemaal uitnodigen om samen met vrienden en familie te komen eten. 

Op het menu staat spaghetti bolognaise of vegetarische spaghetti à volonté, inclusief brood en kaas. U kan met andere woorden zo veel eten als je wil!

We voorzien ook een lekker dessertje; chocomousse of tiramisu.

U kan eten tussen 12u en 14u of tussen 16u30u en 18u30

Ook kan u het eten komen afhalen tussen 12u en 17u.

HOE INSCHRIJVEN?

U krijgt het inschrijvingsformulier in tweevoud: 

  • het oranje formulier bezorgt u ten laatste op vrijdag 4 maart, samen met het gepast bedrag in een gesloten enveloppe terug aan de juf of meester. 
  • Het gele formulier bewaart u thuis en brengt u mee op de eetdag zelf. Dit bezorgt u dan aan de kassa.

WANNEER INSCHRIJVEN?

Je mag zo vlug mogelijk inschrijven, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. De afsluiting van de inschrijving is op vrijdag 4 maart.

Hartelijk dank voor uw deelname!

Klik hier om het oranje inschrijvingsformulier te vinden.