Blog van de Bonte Bessen

Herfstwandeling
Geschreven door Wendy op zondag, 22 oktober 2017

Woensdag 18 oktober gingen we met z'n allen naar De Hoefaert in Eigenbilzen. Het was heerlijk om een frisse neus  te halen in dit prachtige bos. We genoten van het ochtendzonnetje en de prachtige herfstkleuren, maar gingen ook op zoek naar kriebelbeestjes, paddenstoelen en zoveel meer. Het was een leerrijke wandeling door een prachtig stukje natuur! Wat is God toch creatief!

 


Bilzen 'De boom in' 13 september 2017
Geschreven door Wendy op zondag, 15 oktober 2017

Vrijdag zijn we naar een boomgaard naast de parking van Alden Biezen geweest. Daar hebben we een leuk spel gespeeld, hebben we gezien hoe ze appelsap maken met de voorloper van de sapmobiel en hebben we heuse insectenhotels gemaakt. Het was echt een hele leuke voormiddag!

 


Ik wil ... alles
Geschreven door Wendy op zondag, 15 oktober 2017

De afgelopen maand hebben wij rond het thema reclame gewerkt. We hebben het gehad over consumeren, het koopgedrag, maar ook over verpakkingen, reclame, seizoensfruit en consu-minderen. 

Als afsluiter van het thema zijn we gaan winkelen in het buurtwinkeltje en hebben we voor elkaar een consu-minderen hebbeding geknutseld. Hier de resultaten ...

Scholenveldloop 26 september 2017
Geschreven door Wendy op dinsdag, 26 september 2017

Vandaag hebben wij allemaal enthousiast deelgenomen aan de scholenveldloop. Het was prachtig weer en we hebben daar allemaal ons beste beentje voorgezet :-) Er waren zelfs twee podiumplaatsen voor ons gereserveerd!

In het derde leerjaar behaalde Mats de bronzen medaille. Rebekka van het vierde leerjaar maakte ons apetrots met haar gouden medaille! Maar ook alle andere kids hebben het super goed gedaan! Een dikke proficiat!